© freelance tekstforfatter Christian Nevado

< Virksomhed >
< Adresse >
< Postnummer >< By >

< Fornavn Efternavn >


Nyt trusselsbillede kræver bedre IT-sikkerhed

Kære < Fornavn Efternavn >,

Du har uden tvivl din basale IT-sikkerhed på plads i form af firewall og virusbeskyttelse. Når vi alligevel skriver til dig, er det fordi trusselsbilledet har ændret sig markant i løbet af de seneste år ifølge DK CERTs Trendrapport om IT-kriminalitet og sikkerhed. Det øger behovet for beskyttelse af IT-afhængige virksomheder.

Den finansielle krise har også øget risikoen ved IT, fordi stadig flere søger tilbud og jobs på nettet uden sikkerhed. Surfing på usikre websites skaber problemer med hacking, inficeret spam (spam udgør over 80% af alle mails) trojanske heste, phishing, identitetstyveri, malware og andre angreb. Og når et angreb først er realiseret, kan skaderne have store konsekvenser - med Rødovre Kommune som et nyligt eksempel. Forebyggelse er langt nemmere og billigere end helbredelse.

Husk, at sikkerhed ikke kun er din egen risiko. Mangelfuld IT-sikkerhed kan også påføre dine kunder og samarbejdspartnere skade. Følsomme data kan blive stjålet eller ødelagt, applikationer kan blive ubrugelige, og tilliden til din virksomhed kan blive undergravet. Sammen med Digicure kan du gøre meget inden for en rimelig økonomisk ramme for at få overblik over virksomhedens tekniske sikkerhed og opdatere den, så problemerne helt undgås. Både når det gælder systemer og applikationer.

Digicure kan tilbyde dig en sikkerhedsaftale, som giver dig overblik over IT-sikkerheden både internt og eksternt. En detaljeret, overskuelig sikkerhedsrapport er en vigtig del af processen. Rapporten opsummerer resultaterne og indeholder værktøjer til opdatering af sikkerheden, så den kan blive en naturlig del af driften. Dermed opnår din virksomhed et sundt fokus på sikre arbejdsprocesser og minimeret risiko for angreb. Rapporten kan bruges som bilag overfor revisionen og som dokumentation af mangler overfor de sikkerhedsansvarlige i din virksomhed. Læs mere i vedlagte om Digicure sikkerhedsaftaler og rapportværktøjet.

Siden 2002 har Digicure givet mere end 800 virksomheder løbende overblik over deres it-sikkerhed og webperformance. Vi benytter en række af markedets mest anerkendte værktøjer og blev i 2008 PCI-certificeret (Payment Card Industry), så vi også kan hjælpe e-handelsvirksomheder med at sikre deres it-systemer og undgå kreditkortsvindel. Vores sikkerhedsanalyse er meget omkostningseffektiv og prissat efter IT-budgettet i de fleste virksomheder. Digicure giver dig en fast pris, som er fastlagt ud fra omfanget af samarbejdet. Digicure har et mangeårigt og velfungerende sikkerhedssamarbejde med en række anerkendte virksomheder og institutioner, heriblandt DanCenter, SBS TV, Hillerød Kommune, Svendborg Brakes og CPH WEST. Læs i vedlagte, hvad vore kunder har sagt om samarbejdet med Digicure. Du kan læse mere på www.digicure.dk

Vi vil tillade os at kontakte dig i løbet af den kommende uge for en uforpligtende snak - og et fordelagtigt tilbud på bedre sikkerhed.

Venlig hilsen
Digicure

< Signatur >

Michael Lauritzen
michael@digicure.dk
70 209 209

PS: Husk, at huller i sikkerheden både bringer dig selv og dine kunder i farezonen, og at forebyggelse er langt nemmere og billigere end helbredelse. Digicure kan tilbyde et regelmæssigt og omkostningseffektivt sikkerhedscheck, som minimerer risikoen. Lad os mødes og tale nærmere.