© freelance tekstforfatter Christian Nevado

Kender du svaghederne i din interne IT-sikkerhed?


Hvis dit IT-system bliver angrebet af hackere, vil det sandsynligvis ske med udgangspunkt i dit interne netværk. Derfor bør du sikre, at dit system ikke indeholder svage punkter, som kan misbruges.

De svage punkter kan findes ved en intern Digicure sikkerhedstest, som giver et billede af din virksomheds IT-sikkerhed set fra indersiden af din firewall. Det betyder, at en intern sikkerhedstest kræver adgang til virksomhedens lokale netværk.

Den interne test kan foretages som supplement til den eksterne og er meget populære blandt Digicures kunder. I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om Dancenters erfaringer med IPCURE testen.

Komplet intern sikkerhedsscanning med detaljeret rapport

Ved en intern IPCURE sikkerhedstest foretager Digicures tekniker en sikkerhedsscanning af servere, klienter og andre services, som er knyttet til de interne ip-numre. Den interne analyse vil blandt andet afsløre:

* Manglende sikkerhedsopdateringer
* Wireless accesspoints
* Services og applikationer, der er aktive på netværket
* Key registry
* Password-politikker
* Mappedelinger
* USB-enheder
* Åbne drev
* Osv.

Analysen afsluttes med en detaljeret rapport, som beskriver de fundne sårbarheder og hvordan de kan fjernes. Rapporten hjælper dig til at holde et højt sikkerhedsniveau, så du undgår angreb med tab af værdifulde virksomhedsdata og produktivitet.

Et effektivt værktøj, som fjerner sårbarheder og sparer tid

Ifølge sikkerhedstekniker og civilingeniør Hüseyin Can er Digicures rapport et effektivt værktøj til at fjerne sårbarheder, der kan misbruges af hackere. Erfaringer viser, at de udførlige checklister kan spare masser af tid. Desuden kan rapporten tjene som dokumentation overfor selskabets revisor.

En IT-sikkerhedsanalyse fra Digicure ledsages naturligvis altid af et gennemgangsmøde overfor netværksfolkene, så de får det bedste grundlag for at arbejde videre med sikring af dine systemer.

De fleste IT-sikkerhedsanalyser udarbejdes af Digicure fra A til Z - men hvis din virksomhed har ressourcer til selv at gennemføre analysen, kan Digicure stille testværktøjet til rådighed.