© freelance tekstforfatter Christian Nevado
< Modtager >
< Adresse >
< Postnummer >< By >

< Fornavn Efternavn >Nyt livsstilsmagasin fra dig til dine patienter


Nu får du chancen for at tilbyde dine kunder interessant viden om tandpleje, sundhed og livskvalitet - og samtidig får du selv adgang til bedre markedsføring af din forretning. PTO kan tilbyde dig et abonnement på det nye, friske og moderne livsstilsmagasin "WaitingRoom".

"WaitingRoom" er det første danske magasin, som udelukkende taler for tandlægerne. 32 farvetrykte sider, hvor du kan formidle budskaber direkte til dine patienter - uden indblanding af en journalist.

"WaitingRoom" indeholder bl.a.:

Fakta baseret på forskning * Interviews med tandlæger og patienter * Artikler om tandbehandling * Info om tandskader, også i udlandet og på ferie * Info om forsikring * Gode råd om tandhygiejne, -pleje og børstning * Tests * Tænder og mode * Artikler om det personlige udseende * Underholdning * Konkurrencer * Børnesider * Brevkasse og meget mere. Der er også artikler specielt for bestemte alders- og målgrupper.

"WaitingRoom" er interessant og målrettet information om privatpraktiserende tandlægers tilbud til sine patienter. Magasinet har annoncer, men er ikke styret heraf. Det er stadig dit magasin til dine kunder. Vi har vedlagt et par sider for at give dig et indtryk.

Få 100 magasiner hvert kvartal for kun 3.200,-

Et abonnement på "Waiting Room" koster kun 3.200,- om året for 100 magasiner tilsendt hver tredje måned. Lad "WaitingRoom" ligge fremme i venteværelset og lad patienterne tage det med hjem gratis, så deres familie og venner også får glæde af artiklerne - og af dine budskaber.

Bestil dit abonnement i dag!

Giv dine kunder og dig selv nye muligheder. Ring nu på tlf. eller send en email til med dit navn og postadresse - så kan du se frem til at modtage 4 x 100 eksemplarer af "WaitingRoom".

Med venlig hilsen

< Signatur >

Karsten P. Larsen
Sekretariatschef, Praktiserende Tandlægers Organisation